Home

logo5

7 september 2018. Tholen ontmoet is over:

 

Beste bezoeker, aller eerst bedankt voor het bezoeken van onze nieuwe website!
Deze website is recentelijk nog in ontwikkeling. Dit houdt in dat bepaalde teksten, of andere content op de website wellicht nog niet volledig of beschikbaar zijn.

 

Inwoners van de gemeente Tholen met elkaar verbinden, is een eerste vereiste in het accepteren van elkaar. Om als succesvolle samenleving de toekomst in te gaan, is het nodig om de diversiteit in de samenleving ten volle positief te benutten. Iedereen daarin meenemen- niemand uitgezonderd- is hierbij het doel. In artikel 1 van de Nederlandse grondwet is opgenomen dat iedereen gelijk is en gelijk behandeld wordt, maar er is veel meer voor nodig om mensen ook te inspireren tot een inclusief Tholen.

‘Leêr mekoare kenne’
Stichting ‘Tholen Ontmoet’ wil deze inspiratie bieden in de vorm van een evenement dat op 7 september a.s. zal plaatsvinden op de IJsbaan van Sint-Annaland en jaarlijks een vervolg zal krijgen. Onder het motto ‘Leêr mekoare kenne’ zal een multicultureel evenement plaatsvinden waarin zang, dans, eten, drinken, informatie, het bedrijfsleven, de gemeente, verenigingen, vrijwilligersorganisaties en zorginstellingen enkele van de ingrediënten zijn.